Meghívó a Magyar Táplálkozástudományi Társaság és a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara közös rendezésében tartandó "Táplálkozástudományi kutatások" című VI. PhD konferenciájára.
A rendezvény keretében fiatal kutatók olyan tudományos eredményei kerülnek bemutatásra, amelyek a táplálkozástudomány és az élelmiszertudomány- és technológia, továbbá az élelmiszermarketing területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.
A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában jelentetjük meg.
A konferencián bemutatott előadások közül legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.
A rendezvény időpontja: 2016. február 2. Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar, H-1118 Budapest, Villányi út 29-43., K. épület, K2 terem.
A konferencián való részvétel ingyenes. A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2016. január 20. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és az absztrakt egyidejű megküldésével lehet. Jelentkezés és információ: Prof. Dr. Gelencsér Éva MTT főtitkár: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A részletes programot a jelentkezések alapján a 2. felhívásban tesszük közzé.
Várjuk jelentkezésüket!
Prof. Dr. Rurik Imre, a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnök, egyetemi tanár, tanszékvezető (Debreceni Egyetem, Népegészségügyi Kar, Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszék), Simonné Prof. Dr. Sarkadi Livia egyetemi tanár, intézet igazgató, tanszékvezető (Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerminőségi, -biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék)
Meghívó
A Magyar Táplálkozástudományi Társaság
és a
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara
közös rendezésében tartandó
„Táplálkozástudományi kutatások” című VI. PhD konferenciára
A „Táplálkozástudományi kutatások” VI. PhD konferenciasorozat hatodik alkalommal kerül megrendezésre.
A rendezvény keretében fiatal kutatók olyan tudományos eredményei kerülnek bemutatásra, amelyek a táplálkozástudomány és az élelmiszertudomány- és technológia, továbbá az élelmiszermarketing területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.
A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában jelentetjük meg.
A konferencián bemutatott előadások közül legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.
A rendezvény időpontja: 2016. február 2.
Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar, H-1118 Budapest, Villányi út 29-43., K. épület, K2 terem.
A konferencián való részvétel ingyenes.
A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2016. január 20.
Jelentkezni a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és az absztrakt egyidejű megküldésével lehet.
A részletes programot a jelentkezések alapján a 2. felhívásban tesszük közzé.
Várjuk jelentkezésüket!
Prof. Dr. RURIK Imre
a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke
egyetemi tanár, tanszékvezető
Debreceni Egyetem, Népegészségügyi Kar,
Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszék
Simonné Prof. Dr. Sarkadi Livia
egyetemi tanár, intézet igazgató, tanszékvezető
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Élelmiszerminőségi, -biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet,
Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék
Jelentkezés és információ: Prof. Dr. Gelencsér Éva MTT főtitkára, E-mail: e.gelencser@cfri.hu